Steinkjerleksikonet

Steinkjerleksikonet

...et oppslagsverk om Steinkjer - på nett!

Steinkjer-Avisa

Steinkjer-Avisa - logo

Lokalavis etablert i 1984 av Lothar Viem. Eies av Trønder-Avisa.

Ukeavis. Etablert i 7. august 1984 av Lothar Viem. Kontor i Føinumgården, Elvegata 1. Redaktør Monica Irén Solberg Susegg. Opplag 4.715 [2015]. Kommer ut som papiravis en gang i uka (fredager).

 

Steinkjer-Avisa ble sammenslått med Lokalavisa Verran Namdalseid fra august 2017.

 

21. september 2020 gikk journalistene i Steinkjer-Avisa over til å publiserer nyhetene fortløpende på nett, og nettavisa ble den primære nyhetskanalen.

Flere lokaliseringer
Steinkjer-Avisa har hatt kontorer flere steder i Steinkjer: Kirkegata 8 (august 1984 til november 1986), Torggata 2 (november 1986 til desember 1987), Domus på Sørsileiret (desember 1987 til mai 1988), Håkkagata 10 (mai 1988 til 1997), Namdalsvegen 30 [i dag Skippergata 11] (1997 til 2003) og Elvegata (fra 1. august 2003).

Redaktører

Eiere

Familien Viem solgte sine aksjer i 1999, og avisa eies i dag [2020] av Trønder-Avisa.


Har du tilføyelser, korrigeringer, bilder eller andre kommentarer:
send gjerne en melding til redaksjonen.
Steinkjer leksikon logo
07.08.22
S
teinkjer
leksikonet
...et oppslagsverk om Steinkjer - på nett!
Oppslagsord

A B C D E F
G H I J K L
M N O P Q R
S T U V W X
Y Z Æ Ø Å ?
Søk
(i hele nettstedet)
 
 
Blogg Siste blogger
Attraktive Steinkjer?
Hvem har laget maleriet i Follafoss bårehus?
Avmarsj fra Tesla
Flere...
 
Antall artikler:
3357
Antall bilder:
4710

 
 

Steinkjer-Avisa

Steinkjer-Avisa - logo

Lokalavis etablert i 1984 av Lothar Viem. Eies av Trønder-Avisa.

Ukeavis. Etablert i 7. august 1984 av Lothar Viem. Kontor i Føinumgården, Elvegata 1. Redaktør Monica Irén Solberg Susegg. Opplag 4.715 [2015]. Kommer ut som papiravis en gang i uka (fredager).

 

Steinkjer-Avisa ble sammenslått med Lokalavisa Verran Namdalseid fra august 2017.

 

21. september 2020 gikk journalistene i Steinkjer-Avisa over til å publiserer nyhetene fortløpende på nett, og nettavisa ble den primære nyhetskanalen.

Flere lokaliseringer
Steinkjer-Avisa har hatt kontorer flere steder i Steinkjer: Kirkegata 8 (august 1984 til november 1986), Torggata 2 (november 1986 til desember 1987), Domus på Sørsileiret (desember 1987 til mai 1988), Håkkagata 10 (mai 1988 til 1997), Namdalsvegen 30 [i dag Skippergata 11] (1997 til 2003) og Elvegata (fra 1. august 2003).

Redaktører

  • Lothar Viem (7. august 1994 til 30. august 1999)
  • Borgar Jønvik (1. september 1999 til 31. juli 2003)
  • Odd Birger Grønli (1. august 2003 til 30. mars 2016)
  • Tore Vikan (fra 1. april 2016 til 15. april 2022).
  • Monica Irén Solberg Susegg (fra 1. april 2022)

Eiere

Familien Viem solgte sine aksjer i 1999, og avisa eies i dag [2020] av Trønder-Avisa.


Har du tilføyelser, korrigeringer, bilder eller andre kommentarer:
send gjerne en melding til redaksjonen.
Bilder
Steinkjer-Avisa - Namdalsvegen
Relaterte artikler
Aviser i Steinkjer
Elvegata 1 [Føinumgården]
Grønli, Odd Birger
Jønvik, Borgar
Susegg, Monica Irén Solberg
Trønder-Avisa
Viem, Lothar
Vikan, Tore
Mer om ...
Aviser
Næringsvirksomhet
Av interesse ...
Mediås, Ivar
Hansen, David
O.J. Wikan skredderforretning
Vanebo, Odd H.
Håndverkernes hus [Håndverkeren]
Framsteg
Kristiansen, Gunnar Egil
Moen, John Arne
Hægstad, Marius
Sotberg, Svein
...et oppslagsverk om Steinkjer
- på nett!

Redaksjonen - Tips en venn - Utskrift - Kontakt oss - - Følg Steinkjerleksikonet på Twitter - RSS feed
Creative Commons License
Steinkjerleksikonet er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse 3.0 Norge Lisens
Annonser
Annonser på Steinkjerleksikonet
Ta kontakt

Steinkjerleksikonets podkastkanal

Korte lydbilder – alltid tilgjengelig - på YouTube.
www.youtube.com/

Steinkjerarkivet

Steinkjerbilder fra historielagene i Steinkjer
www.steinkjerarkivet.no/

Egge museum

Aktiviteter og opplevelser hele året.
www.eggemuseum.no

Steinkjer bibliotek

Mye mer enn bøker!
http://steinkjer.folkebibl.no/

Kjøp Steinkjer-litteratur på nett

Foreningen gamle Steinkjer har nettbutikk med Steinkjerhistorie.
www.gamlesteinkjer.net

Steinkjerleksikonet på Facebook

Diskuter Steinkjer- leksikonet på Facebook
www.steinkjerleksikonet.no

Steinkjerleksikonet tvitrer

Følg Steinkjer- leksikonet på Twitter
www.steinkjerleksikonet.no
Annonsere?
Ta kontakt